Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

only 1 affix

Discussion in 'Feedback, Suggestions & Support' started by jala, Sep 5, 2012. | Replies: 12 | Views: 1776

  1. jala

    jala IncGamers Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    argh why can i only add 1 affix to items ? :(

    cant create any cool lvl 63 rares anymore :C
    Last edited: Sep 6, 2012
  2. Bogenmeister

    Bogenmeister IncGamers Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem, making this potentially great tool useless to me. This is to the "white" items with max 6 affixes btw.
  3. ilm

    ilm IncGamers Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same here. I get a first "add affix" which correctly shows the dropdown list. I can select one and it shows up on the item, which seems to affect the character's stats as it should. However, I can see no way of adding another affix.

    edit: running Firefox 14.0.1
  4. Dorjan

    Dorjan DiabloNut.Com

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Hey guys, sorry about this! It seems like I totally broke the item creation tool when updating the Legendaries for the last page. Will fix it right away!
  5. Dorjan

    Dorjan DiabloNut.Com

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Should be fixed. Please let me know if you still have any issues!
  6. jala

    jala IncGamers Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Error: This item can only have 4 affixs. Please remove existing affixes before adding new ones.. Please reload the page.

    now i get that message when adding more than 2 affixes to helm of command -.-
  7. jala

    jala IncGamers Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    and there is still some sort of bug when trying to add affixes to amulets, they are added but not shown correct
  8. jala

    jala IncGamers Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    but hey it is useful again so thanks to the creator ;)
  9. Bogenmeister

    Bogenmeister IncGamers Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. You add 6 affixes as normal, but as soon as you close the amulet-window it will only show the two first affixes.
  10. Rushster

    Rushster Administrator

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    784
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    256
    Ok guys, let us recheck this. Should have it sorted quickly.
  11. jala

    jala IncGamers Member

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It still does the same right now, should i do anything special for the test ? new char ? new amu ? etc. etc.
  12. Dorjan

    Dorjan DiabloNut.Com

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Hey! I was away for the last week so Rush was holding the fort.

    It seems to be the tooltip generator that is messing up, I'll have a look as soon as I can Jala! Cheers.
  13. Tuhka

    Tuhka IncGamers Member

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a problem and this goes for all items: The affix lists don't extend down after the first affix is picked. It's also impossible for me to log on to diablonut.com for some reason, if I use this login it says its invalid and redirects me to incgamers, and after I log in here it says "Invalid Redirect URL (http://diablonut.incgamers.com/planner)".

    edit: oh, and head gem properties are bugged too.
    Last edited: Sep 22, 2012

Share This Page