Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

How do you run Diablo 2 on Window mode?

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by ZackulDiablo, Oct 24, 2006. | Replies: 7 | Views: 143405

  1. ZackulDiablo

    ZackulDiablo IncGamers Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    How do you run Diablo 2 on Window mode?

    yea please help me.
  2. Thyiad

    Thyiad Moderator Single Player, D2 Assassin, Barbarian

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    14,866
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    467
    -w
    10 chars

    Edit: What the green dude said :grin: (Sorry I forget not everyone speaks fluent Thyiad.)
  3. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    27,241
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    354
    What Thyiad meant to say is this:

    Right click the game icon, select properties. In the "Target" text field, go to the end of the line, enter space and then -w
  4. ZackulDiablo

    ZackulDiablo IncGamers Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    ok i got it, is there a way to make the window screen any bigger than it is? The screen is way too small haha.
  5. magnusthescott

    magnusthescott IncGamers Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yep there is a way try playing with your resolution both in-game and your windows resolution to find a fit that you like
  6. ZackulDiablo

    ZackulDiablo IncGamers Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    How? the resulotion i have right now is 800x800 and that's the biggest that the option offers, how do i go bigger?



  7. English Muffin

    English Muffin IncGamers Member

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    right click on your desktop and go to properties, then click the settings tab and change your screens resolution...
  8. Quietus

    Quietus IncGamers Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346

    It's 800x600 technically... and if you want to make it SEEM bigger, right click on your desktop, and change your screen size to a smaller resolution than it's at now.



Share This Page