Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    IncGamers Member oup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    27

    Stat reset in 1.12

    Hello everyone,
    I've been playing with my sister and her fiancee and her fiancee kinda screwed some of the skills. The thing is, he's playing on work-official laptop and don't have administrator privileges and can't install anything (diablo game was copy pasted from usb stick) and we're on 1.12 version therefor he cant install 1.13.
    Is there any possible way of resetting skill stats? I heard something about essences from act bosses or thats not happening?
    We're not using any mods except red rune mod which only i am using.
    Anyway, i just look forward in solving this matter
    If 1.13 is the only option then ill have to figure something out...
    Oh and another thing...does 1.13 stretches your game screen to the fullest? I noticed that some of the laptops and monitors have cropped game picture with black space on left and right part of the screen.
    Thanks guys! cheers!

  2. #2
    IncGamers Member srrw's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    547

    Re: Stat reset in 1.12

    Yes, 1.13 is the only way.
    Yes, 1.13 stretches the game to full screen.

    You can copy an installed 1.13 and paste the save games in it or just add the 1.12 save folder to the registry.

  3. #3
    IncGamers Member oup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    27

    Re: Stat reset in 1.12

    Ok
    Ok

    Kinda rocket science for me when someone mentions registry. But if I stumble upon some obstacles ill try to solve them, if not i will be back here

    srrw thanks a lot!

  4. #4
    IncGamers Member oup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    27

    Re: Stat reset in 1.12

    ok i need to bump this...
    i updated to 1.13 and apparently you cant get the stat reset skill if you solved akara...i really wanted to have stat reset available. now i will have only one in hell? i wanted more :(
    is it possible via some drops from monsters and then combining with cube etc? any insight on this?

  5. #5
    D3 Monk Moderator kestegs's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Colorado
    BattleTag kestegs-1550
    Posts
    47,569

    Re: Stat reset in 1.12

    Yes, you only get one if you have already done all the den quests.

    You can kill Andy/Duriel, Meph, Baal, and Diablo to get the 4 essences and cube them to get a respec token. They have roughly a 10% chance to drop from the bosses. They only drop in hell though.

  6. #6
    IncGamers Member oup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    27

    Re: Stat reset in 1.12

    oh good. so that means i dont have to be in realm to get them? cuz i'm playing single/multi with my friends..
    thanks for reply kestegs!

  7. #7
    D3 Monk Moderator kestegs's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Colorado
    BattleTag kestegs-1550
    Posts
    47,569

    Re: Stat reset in 1.12

    Yea, they drop just fine in SP.

  8. #8
    IncGamers Member oup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    27

    Re: Stat reset in 1.12

    omg awesome then! thanks a lot!

  9. #9
    IncGamers Member NoisemakerArrow's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    whatreallyhappened.com
    Posts
    714

    Re: Stat reset in 1.12

    Unless your sister is a lesbian, you're playing with her and her fiancÚ.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •