Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    IncGamers Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Holland
    Posts
    732

    How Can U Play Diablo Windowed / Full Screen?

    Ok, add -w and u get windowed, what needs to be add to get full screen windowed mode (or larger screen windowed)?

    tnx,

    sica




  2. #2
    IncGamers Member thegiantturtle's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    MD, USA
    Posts
    4,747
    Quote Originally Posted by sica
    Ok, add -w and u get windowed, what needs to be add to get full screen windowed mode (or larger screen windowed)?

    tnx,

    sica
    If you are not playing in windowed mode, Diablo II takes control of your screen and changes it's resolution down to 800x600 or 640x480. If you are in windowed mode, there are other things on the screen, so Diablo does not have control of your resolution. Diablo II can not scale up it's window to more than 800x600. If you want the 800x600 to take up more of your screen, then set your screen to a smaller resolution.




  3. #3
    IncGamers Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Holland
    Posts
    732
    Lol, thats it. I knew i had it before but yes it's with setting a lower res.

    tnx




  4. #4
    IncGamers Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    singapore
    Posts
    16
    sorry to ask,where to add -w?




  5. #5
    IncGamers Member BloZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    693
    Right-click on your desktop shortcut and then select Properties.
    Then on the first line (I think it is Target) go to the end of the text, put a space then -w. Press OK.
    Now whenever you choose that shortcut it will open Diablo II in window mode.




  6. #6
    IncGamers Member nickedoff's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    The States
    Posts
    3,743
    Then on the first line (I think it is Target) go to the end of the text, put a space then -w. Press OK.
    It might be under the Shortcut tab.




  7. #7
    IncGamers Member BloZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    693
    I have no idea since mine is french :laugh:




  8. #8
    IncGamers Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    ok i kinda have a special problem here , cuz my (laptop) monitor is widescreen. yeah it scales it up automatically , but then everything is wide and weird. i can change my monitor to NOT scale up the resolution , but then its just centered and small . ive tried addin xres andyres into the shortcut line like ive done for other games , but its not doing anything




  9. #9
    IncGamers Member thegiantturtle's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    MD, USA
    Posts
    4,747
    Quote Originally Posted by madgigahz
    ok i kinda have a special problem here , cuz my (laptop) monitor is widescreen. yeah it scales it up automatically , but then everything is wide and weird. i can change my monitor to NOT scale up the resolution , but then its just centered and small . ive tried addin xres andyres into the shortcut line like ive done for other games , but its not doing anything
    As previously mentioned, You can not scale up the size of the window. What you can do is scale down the size of your screen's resolution. Instead of having your screen display 1600x 1024 (or whatever), bring it down to 1200x768 and see what it looks like.




  10. #10
    IncGamers Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Canada
    Posts
    1

    Read instructions





Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •