Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Page 3 of 24 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 21 to 30 of 236
  1. #21
    IncGamers Member Silent Shaddow's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    living with floral :)
    Posts
    2,727
    so if i log in to the same account and then 2 different chars can they enter the same game?
    -silent




  2. #22
    IncGamers Member TurbulentTurtle's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Waterloo, Ontario but IRL Calgary
    Posts
    19,495
    Yes it's possible to have 2 different characters of the same account to be in the same game. Just make sure they're not in the channels at the same time, as one of them will be disconnected.




  3. #23
    IncGamers Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    california
    Posts
    1,504
    Can this be done with the new intel mac also? Since you can run a real windows and run the mac at the same time. Press a key and it goes to windows mode and press it again to go to mac mode.




  4. #24
    IncGamers Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3

    another way

    i heard there is another way to do it.
    so u wont have to switch users.
    u need to change some .dll file and download some crack.
    have anyone heard of it?




  5. #25
    D3 Off Topic Moderator Dredd's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Minnesota
    Posts
    7,318
    Quote Originally Posted by TrickTrick
    u need to change some .dll file and download some crack.
    have anyone heard of it?
    Please take some time to read our forum rules. Discussing cracks and third party programs (with a few exceptions for the latter) is against our site policy. If you have any questions about those rules, feel free to contact me via private message.




  6. #26
    IncGamers Member
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Posts
    40
    Your aloud to log on two characters at the same time on same account and play and mule ect..? I thought you were not aloud to do that.




  7. #27
    IncGamers Member Evrae Altana's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Rubby Ducky
    Posts
    21,439
    Quote Originally Posted by Zeldane
    Your aloud to log on two characters at the same time on same account and play and mule ect..? I thought you were not aloud to do that.
    Yes, you're allowed to log on the same account using two copies simultaneously. However, you cannot log onto the same character twice at the same time obviously.




  8. #28
    IncGamers Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Finland
    Posts
    304
    I followed the instructions here and installed two copies of D2 but when I try to enter a game from my second copy I always get connection interrupted after 30 seconds. My original installation works fine but with the second copy I always get this annoying problem :sad2:

    Any suggestions to fix this problem? :scratch:




  9. #29
    IncGamers Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Alexandria, VA
    Posts
    267
    Quote Originally Posted by TrickTrick
    i heard there is another way to do it.
    so u wont have to switch users.
    u need to change some .dll file and download some crack.
    have anyone heard of it?
    Well, given that this has been discussed prior, I'm guessing there isn't a problem with posting a link to another thread. If there is, please delete the link...

    http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=490949




  10. #30
    IncGamers Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    missura!!!
    Posts
    62
    forogt to mention fast switching and loading up game will add a 500memory footprint easy.... with a loader you would only gain 120m from the extra diablo instance and you could then alt tab very fast between or run windowed :/




Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •